طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان

به گزارش مجله یک کامپیوتر، بدون احتیاج به روغن اماده می گردد و طعمی عالی و لذیذ دارد. با استفاده از این روش می توانید اعضای خانواده و مخصوصا بچه ها را به خوردن ماهی ترغیب کنید.

طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک

  • فیله ماهی 450 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 قاشق
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
  • آرد 2 قاشق
  • پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/8 قاشق چایخوری
  • طرز تهیه: در یک کاسه کم عمق شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید. پنیر پارمزان، آرد،پاپریکا، نمک و فلفل را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. می توانید آنها را در یک کاسه نیز ترکیب کنید اما دقت کنید که مواد به خوبی و بطور یکنواخت با یکدیگر ترکیب شوند.
  • فیله ها را به نوبت در مایه تخم مرغی بزنید. سپس وارد مایه آردی کنید و دو طرفش را خوب به مواد آغشته کنید. اگر از کیسه پلاستیکی استفاده می کنید ماهی را داخل کیسه قرار دهید ، زیپ آنرا ببندید و خوب تکان دهید تا همه جای ماهی آردی گردد. به همین ترتیب تمام فیله ها را آماده کنید.

    یکی سینی فر آماده کنید و کف آنرا کمی چرب کنید. سپس فیله ها را داخل آن بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در اواخر پخت با چنگال ماهی ها را چک کنید. اگر بافت ماهی سوخاری شده و براحتی با چنگال تکه می گردد یعنی فیله های شما آماده است. فیله های سوخاری را می توانید با یک قاچ لیموی تازه یا به همراه سالاد یا سبزیجات پخته شده سرو کنید.

مجله شرقیا

مجله شرقیا | مجله آموزشی و اطلاع رسانی تحصیلی
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 47667

به "طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمیزان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید